Spray-uri Conservare si Anticoroziune

Spray-ul nostru pentru prevenirea ruginii: opreste rugina. Punct.

In calitate de producator sau OEM, matritele dumneavoastra reprezinta una dintre cele mai importante investitii ale dumneavoastra pentru a asigura produse de calitate si pentru a maximiza profiturile. De aceea este atat de important sa va protejati matritele de umiditate, oxidare si coroziune, plus sa opriti rugina in timpul neutilizarii.

Indiferent daca expediati matrite in strainatate, depozitati matrite intre ciclurile de productie sau pregatiti matrite pentru depozitare pe termen lung, Stoner Moulding Solutions ofera spray-uri si solutii pentru prevenirea ruginii pentru industria termoplasticului, poliuretanului, compozitelor si cauciucului.

Avem patru produse spray pentru prevenirea ruginii, inclusiv doua cu un neutralizator de acid pentru a preveni amprentele digitale si o formula pe termen lung cu un colorant indicator pentru a asigura acoperire si protectie consecventa:

 Click:                   Rust Preventatives Family-PDS-031

Produsele de prevenire a ruginii sunt disponibile in mai multe dimensiuni si tipuri de aplicatii pentru a satisface nevoile dumneavoastra.
Disponibil in mai multe dimensiuni
De ce Stoner Anti-Rugina?

Prevenirea ruginii va mentine procesul de injectare sa functioneze fara probleme.
La Stoner Moulding Solutions, intelegem cat de important este sa va protejati matritele pentru a maximiza productia. De aceea oferim solutii de prevenire a ruginii pe termen scurt (peste noapte sau weekend), pe termen mediu (6 luni) si pe termen lung (1 an+).

Pe langa faptul ca asigura protectia potrivita impotriva ruginii si coroziunii, agentii nostri de prevenire a ruginii sunt, de asemenea, prietenosi cu mediul:

Fara solventi clorurati, cum ar fi clorura de metilen sau tricloretilena
Fara agenti propulsori CFC sau HCFC sau solventi
Fara substante care epuizeaza stratul de ozon din clasa I sau clasa II
De asemenea, oferim produse cu un neutralizator de acid si optiuni cu un colorant indicator (sau de urmarire) pentru a asigura o acoperire uniforma pentru prevenirea consecventa a ruginii.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?