Spray-uri lubrifiere - Lubrifianti

Prelungiti durata de viata a matritelor cu cel mai bun lubrifiant de demulare a matritei

Lipirea pieselor, uzura excesiva si defectiunea prematura a matritelor dvs. pot duce la timpi de nefunctionare a productiei, la pierderea productivitatii si la distrugerea matritelor. Meritati produse mai bune pentru operatia dvs. de turnare industriala, care mentin ejectoarele in miscare cu usurinta si protejeaza matritele si uneltele depozitate intre sesiunile de productie.

Beneficiile lubrifiantului de matrite

Stoner Moulding Solutions ofera diverse formulari de lubrifianti, inclusiv un lubrifiant siliconic de calitate alimentara si doi lubrifianti penetranti care functioneaza bine pentru mai multe matrite si masini. Indiferent de tipul de material pe care il modelati, avem un lubrifiant pentru matrita care previne lipirea, astfel incat sa puteti dezvolta mai multe piese in mai putin timp.

Indiferent daca sunteti in cautarea lubrifierii care va pot completa agentii de demulare sau un produs independent pentru a va proteja sculele intre utilizari, lubrifiantii Stoner va pot oferi urmatoarele beneficii:
Reduce frecarea si preveniti lipirea cu lubrifiantii nostri de demulare a matritei pentru o functionare mai rapida, mai silentioasa si mai eficienta a masinii. Lubrifiantii nostri penetranti transporta un ulei lubrifiant in zonele cele mai inguste pentru a reduce piesele blocate sau inghetate, astfel incat operatiunea de injectare sa poata functiona fara probleme.

– Respinge apa, gustul si culoarea: Lubrifiantul nostru siliconic alimentar respinge apa intr-o formula incolora, fara gust si care nu pateaza – facandu-l alegerea perfecta pentru materiale precum plastic, cauciuc, metale, hartie, panza, vinil, sticla si spuma. Indeplineste reglementarile FDA ca lubrifiant cu contact accidental cu alimente.

Lubrifiantii nostri penetranti sunt proiectati pentru a curata, lubrifia si proteja majoritatea suprafetelor metalice in timp ce patrund intre partile cu toleranta stransa pentru a dizolva si a slabi rapid rugina, coroziunea, murdaria si depunerile. Aceasta acoperire subtire ajuta la protejarea metalelor si la prevenirea griparii viitoare.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?