Spray-uri si solutii Degresare si Curatare

Eliminati provocarile de productie si eliminati acumularea cu cei mai buni agenti de curatare a matritelor

Daca operatiunea dvs. de injectare / turnare industriala se confrunta cu probleme precum decolorarea, lipirea pieselor si scaderea eficientei, matritele murdare pot fi de vina.

In timp ce solutiile de demulare/ eliberare a matritelor si de etansare sunt concepute pentru a preveni problemele de demulare – cum ar fi lipirea, care compromite piesele finite – aceste produse nu sunt la fel de eficiente pe matritele murdare.

Pentru a obtine o demulare, reticulare corecta si intarire adecvate pentru matritei, trebuie mai intai sa utilizati un agent de curatare a matritei de inalta calitate pentru a indeparta contaminantii.

Produsele de curatare de uz casnic pur si simplu nu o vor avea efect intr-un mediu industrial. Ai nevoie de produse de curatare special formulate, care pot functiona in cele mai dure conditii. Stoner Moulding Solutions ofera diverse formulari de solutii de curatare a matritei pentru a elimina murdaria chiar si din cele mai murdare matrite.

Dupa aproape 80 de ani in industria de injectare/turnare, intelegem cat de frustrant este sa modelezi aceeasi piesa in mod repetat, deoarece trebuie sa arunci in continuare produse rebut care au imperfectiuni. Solicitati o mostra astazi pentru a vedea de ce mii de matriteri apeleaza la Stoner Molding pentru toate nevoile lor de curatare, demulare/eliberare si etansare.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?