Elemente preformate -Forming Tools

FORMING TOOLS
Avem stocuri de ejectoare preformate calite, asigurandu-va cea mai buna disponibilitate atunci cand aveti nevoie. Portofoliul nostru include, de asemenea, poansoane de extrudare, dornuri cupe, aruncatoare tubulare de ghidare si dispozitiv complet de ejector triplu si poansoane cu mufa hexagonala.

PIESE DE PRECIZIE EBERHARD –
INSTRUMENTE DE FORMAT COMPONENTE STANDARD

EBERHARD Precision Parts a fost sinonim cu cea mai inalta precizie si fiabilitate de la infiintarea companiei in 1933. Suntem pentru expertiza tehnica extinsa, gama de productie verticala inalta, productie in intervalul de tolerante microni, livrare la timp, precum si servicii excelente.

Productia de suruburi, piulite, nituri, mansoane de lant, bujii incandescente si alte produse cu tehnologie de formare necesita o calitate perfecta a componentelor sculei.

EBERHARD Precision Parts indeplineste intotdeauna cele mai inalte cerinte. Gama noastra de productie de componente standard include poansoane de extrudare, dornuri cupe, mansoane de ghidare, ejectoare cu bucse, ejectoare triplete complete, precum si unelte personalizate conform desenului dumneavoastra.

Sortati dupa

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?