Rezistente turnate 750°C

Rezistente turnate 750°C

Rezistentele IHP turnate sunt de o maiestrie excelenta – creeaza o caldura solida omogena, constand in incalzitoare rezistive incorporate in aluminiu, bronz, alama si cupru-nichel sau un amestec al acestor metale topite. Rezultatul este un rezistenta cu masa mare, distributie egala a caldurii si conductivitate termica excelenta. Dupa terminarea turnarii, rezistenta poate fi formata cu prelucrare CNC pana la produsul final dorit.

Rezistenta turnata este utilizata in placi de incalzire pentru prese, in timpul extrudarii, pentru incalzirea cauciucului si materialelor plastice, in liniile de ambalare, pentru intarire si multe altele. Rezistentele/Incalzitoarele turnate sunt obisnuite in industriile materialelor plastice, industria alimentara, industriile farmaceutice, industriile semiconductoare, industria metalurgica, industria petrochimica, industriile de ambalare, industria textila etc.

IHP proiecteaza rezistente „inteligente” pentru incalzire si racire ciclica pe care le realizam prin adaugarea de bucle de racire si radiatoare. Prin buclele de racire putem, de exemplu, sa rulam apa glicola sau racirea procesului existent pentru a atinge rapid starea termica. Radiatoarele de caldura folosesc atmosfera ambientala sau aerul fortat pentru o racire eficienta.

Incalzitoarele turnate sunt o arta clasica de inginerie care ofera o mare flexibilitate si beneficii clientilor.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne sau suna la 0728 029 505

Specificatii tehnice:

Sarcina de suprafata de pana la 20 W/cm²
Temperatura suprafetei de pana la 750°C
Turnat in material aluminiu, alama, bronz si cupru-nichel
Tensiunea si puterea sunt adaptate procesului si dorintelor
Senzor incorporat PT100, TC J si TC K. Alte electronice de control pot fi incorporate in functie de conditiile de functionare.
Conexiuni M-thread, cabluri, pin plat, pin rotund si alte optiuni disponibile
Cutii de conectare IP54, IP66 si IP67

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?