Tehnologia Microsistemelor – Micro Systems Technology

Tehnologia Microsistemelor – Micro Systems Technology

EBERHARD PRECISION PARTS – MICRO SYSTEMS TECHNOLOGY

EBERHARD Precision Parts a fost sinonim cu cea mai inalta precizie si fiabilitate inca de la inceputurile companiei in 1933. Suntem pentru o expertiza tehnica extinsa, o gama inalta de productie pe verticala, productie in intervalul de tolerante de microni, livrare la timp, precum si servicii excelente.

In ultimele decenii, EBERHARD Precision Parts s-a specializat in furnizarea de producatori de scule si matrite, iar ulterior si-a extins portofoliul pentru a include solutii suplimentare specifice industriei, cum ar fi tehnologia microsistemelor. Folosind cele mai noi tehnologii, producem piese de precizie pentru tehnologia microsistemelor, cum ar fi arbori de inalta precizie, precum si produse pentru turnare cu microinjectie. Procesele noastre de fabricatie incorporeaza tehnologii inovatoare, cum ar fi microeroziunea si tehnologia firelor subtiri de cea mai inalta calitate.

Piesele de precizie EBERHARD pentru tehnologia auto sunt produse in Nordheim si Ohrdruf. Aceste locatii asigura cele mai bune conditii pentru fabricarea produselor noastre cu cea mai inalta precizie si calitate EBERHARD autentica, garantandu-va MADE IN GERMANY.

 

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne sau suna la 0728 029 505

Urmatoarea prezentare generala afiseaza o seclectie a grupurilor de produse pentru tehnologia microsistemelor:

  • High-precision shafts – Ax de inalta precizie
  • Micro injection moulding – Micro injectare
  • Micro-erosion – Micro eroziune
  • Thin Wire Technology – Tehnologia firului subtire
  • Miniaturisation – Miniaturizare

PRODUCT EXAMPLES EBERHARD MICRO SYSTEMS TECHNOLOGY:

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?