Incalzitoare de debit

Incalzitoare de debit

Incalzitoare de debit

Un incalzitor de debit incalzeste eficient lichidele, uleiurile si gazele. IHP-urile de incalzire de debit sunt realizate din modele foarte robuste si puternice in care incalzim mediul la temperatura dorita direct la conexiunea de iesire. De asemenea, proiectam cu putere mai mica in cazurile in care mediul se recicleaza intr-un ciclu inchis sau in care cererea de energie este scazuta. Incalzitorulde debit direct este adesea numit incalzitor cu circulatie.

IHP proiecteaza incalzitoare complete de debit conform cerintelor procesului si specificatiilor clientului. Un incalzitor de debit complet consta din tub, admisie, iesire, elemente electrice de incalzire, flanse si cutii de conectare. Construim, de asemenea, izolatie termica, termostate, senzori de temperatura, senzori de debit, senzori de presiune si protectie la supraincalzire pentru a obtine caracteristicile de functionare potrivite.

Incalzitorul de debit direct este in mod normal controlat de un panou de control separat sau printr-un panou de control conectat la un PLC. Pentru instalatii mai simple si putere mai mica, poate fi utilizat controlorul mecanic a termostatului.

IHP ajuta, de asemenea, cu sistemele de control, instalare si intretinere preventiva.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne sau suna la 0728 029 505

Technical specification

Alimentarea normala este de 230 V, 400 V sau 690 V
Materialul tubului poate fi selectat din otel carbon, otel inoxidabil, otel inoxidabil rezistent la acizi, aluminiu si titan
Material elementului este de obicei din cupru, otel inoxidabil otel inoxidabil rezistent la acizi, 254 SMO, Incoloy® 800, Incoloy® 825, aluminiu si titan

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?