Cartus de incalzire de inalta densitate 750°C

Cartus de incalzire de inalta densitate 750°C

Un cartus de incalzire de inalta densitate ofera o putere foarte mare in raport cu dimensiunea sa si ofera o raspandire uniforma a caldurii pe intreaga carcasa a incalzitorului. Incalzitoarele cu cartus de inalta densitate IHP sunt construite pentru a rezista la conditii de lucru foarte dure, cum ar fi temperaturi de proces de pana la 750°C, vibratii, socuri si extinderea/contractia frecventa.

Exemple de aplicatii industriale sunt incalzirea sculelor, incalzirea corpului solid, incalzirea lichidelor, turnarea, intarirea prin topire, lipirea si incalzirea echipamentelor medicale si de laborator.

Incalzitoarele cu cartus de inalta densitate IHP sunt fabricate dintr-un fir de rezistenta strans infasurat in jurul unui suport ceramic cilindric. Firul de rezistenta poate fi plasat astfel incat incalzitorul cu cartus sa poata avea una sau mai multe zone de putere. Intreaga unitate de incalzire este apoi plasata intr-un tub metalic si ambalata cu grija cu oxid de magneziu pur ca izolator intre firul de rezistenta si carcasa. Apoi, cartusul de incalzire este comprimat la diametrul de capat si toleranta corecta.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne sau suna la 0728 029 505

Specificatii tehnice:

Sarcina de suprafata de pana la 60 W/cm²
Temperatura de lucru pana la 750°C
Aprovizionati dupa dorinta
Carcasa din otel inoxidabil AISI304, AISI316, AISI321 sau Incoloy®
Carcasa sudata Tig pentru presiune de pana la 60 kg/cm²
Sarma de rezistenta din nichel/crom 80/20
Toleranta de diametru -0,02 pana la -0,06 mm
Toleranta de lungime ±1,5%
Toleranta de putere +5% -10%
Toleranta de montare a gaurii H7
Rigiditate dielectrica 1500V 1/sec
Curent de scurgere ≤ 0,1mA vid 242V
Senzor/termocuplu incorporat tip TCJ, TCK sau PT100 (optional)
Clasa de siguranta IP67 (optional)

Conexiuni:

 Versiunea standardv(T1) Cartusele de incalzire de inalta densitate sunt sigilate cu pasta ceramica rezistenta la caldura.
Placa ceramica (T2) Placa ceramica iese in afara cu aproximativ 3-6 mm in functie de diametrul incalzitorului cartusului. Acest lucru previne scurtcircuitarea conductorului impotriva carcasei atunci cand incalzitorul cartusului este expus la vibratii.
Terminal block (T3)  Incalzitorul cartusului este finalizat cu un bloc de borne ceramic pentru a simplifica schimbarea cablurilor.
Conexiune cu filet (T4) Racord filetat cu piulita pentru conectare rapida. Utilizat in mod avantajos in conexiune paralela cu incalzitoare electrice cu cartus de inalta densitate.
Conexiune de cablu pe doua parti (T5) Cartus de incalzire de inalta densitate cu cabluri la ambele capete.
Conexiune filetata pe doua parti  (T6) Cartus de incalzire de inalta densitate cu racord filetat la ambele capete.
Flansa (T7) Flansa rotunda pentru montarea usoara a incalzitorului cartusului. Ideal pentru miscarile masinilor de productie.
Suport (brachet) (T7b) Cartusul de incalzire de inalta densitate este terminat cu un suport perpendicular. Aceasta versiune este potrivita si pentru masini in miscare.
Niplu (T8) Incalzitorul este prevazut cu un niplu filetat. Excelent pentru incalzirea lichidelor. Aceasta solutie poate rezista la presiune si poate fi completata cu o garnitura.
Unghi intarit (T9) Cartus de incalzire de inalta densitate complet rezistent la apa si armat, terminat cu un bloc de montare perpendicular. Aceasta solutie previne deteriorarea si faciliteaza indepartarea cartusului de incalzire.
Conexiune prin cablu perpendicular(T9 Base) Cabluri flexibile conectate la 90° la incalzitor si sigilate cu pasta ceramica rezistenta la caldura.
Conexiune prin cablu protejat perpendicular (T9 PB) Incalzitoarele cu cartus de inalta densitate terminate cu conexiune perpendiculara prin cablu protejata de un manson metalic sudat.
Arc unghiular (T9 Elbow) Conexiune cu arcul tubului de 90°.

Cabluri si protectii de cabluri:

Leads and cable protection

Tije de nichel (Vn.) Pinii din nichel faciliteaza schimbarea cablurilor la incalzitoarele cu cartus de inalta densitate si sunt utilizate acolo unde exista cerinte mari de flexibilitate la montare. Pinii sunt acoperiti cu un strat izolator. Rezistenta la temperaturi de pana la 700°C.
Glass fiber leads (P.Cv.) Aceste cabluri flexibile au conductori de nichel acoperiti cu fibra de sticla si un exterior de silicon. Acestea sunt pistele noastre standard. Rezistenta la temperaturi de pana la 350°C.
Teflon leads (P.Tf.) Cabluri rezistente la apa care sunt utilizate acolo unde sunt necesare cerinte de puritate ridicata. Rezistenta la temperaturi de pana la 250°C.
Silicone leads (P.Sf.) Cabluri foarte flexibile pentru aplicatii supuse miscarilor si vibratiilor. Rezistenta la temperaturi de pana la 200°C.
Cablu standard (P.Cs.) Cablu standard cu 3 fire cu conductori interiori de cupru. Rezistenta la temperaturi de pana la 200°C.
Manșon din silicon (P.Fs.) Ideal într-un mediu umed cu cerințe de flexibilitate. Cablurile de alimentare sunt în interiorul manșonului din silicon. Rezistenta la temperaturi de pana la 200°C.
Margele ceramice (Pst.) Proiectat pentru aplicații la temperaturi înalte. Conductor interior de nichel. Rezistenta la temperaturi de pana la 600°C.
Manson armat din fibra de sticla(P.Fv.) Protejeaza impotriva temperaturilor ridicate. Potrivit pentru cabluri rasucite si conductoare multiple. Rezistenta la temperaturi de pana la 200°C.
Panza metalica flexibila (P.Tm.) Panza metalica din otel inoxidabil. Protejeaza cablurile impotriva deteriorarii cu flexibilitate maxima mentinuta. Rezistenta la temperaturi de pana la 500°C.
Tub flexibil de nichel (P.Tv.) Tub flexibil de inalta protectie, fabricat din nichel, care rezista la impact, varsare si mediu general dur. Rezistenta la temperaturi de pana la 350°C.
Tub flexibil din otel inoxidabil (P.S.Sa.) Tub flexibil de inalta protectie din otel inoxidabil care rezista la vibratii, impact si produse vascoase. Rezistenta la temperaturi de pana la 600°C.

Senzor încorporat/termocuplu:

Senzor de temperatura izolat Senzorul este complet izolat de carcasa exterioara, ceea ce contracareaza interferenta potentialului de pamant asupra valorii masurate.
Senzor de temperatura impamantat Senzorul este in contact direct cu carcasa exterioara pentru un timp de raspuns rapid.
Customized location of temperature sensor Aceasta optiune va ofera, in calitate de client, o posibilitate unica de a alege unde trebuie plasat senzorul pentru o precizie sporita si control al procesului.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?