Covoras de incalzire cu dezumidificare

Covoras de incalzire cu dezumidificare

Covoras de incalzire cu dezumidificare

Covorasul de incalzire cu dezumidificare este dezvoltat pentru a impinge in mod silentios si eficient din punct de vedere energetic vaporii de apa din peretii interiori, acoperisuri si constructii de podele dupa scurgeri de apa sau inundatii. Incalzitoarele IHP sunt fabricate din material rezistent la umiditate si pot fi curatate cu agenti de curatare obisnuiti, dar si agenti pe baza de alcool, daca este necesar. Avem in stoc o singura marime pentru livrari rapide, dar putem oferi, desigur, si versiuni personalizate cu logo-ul companiei si informatii de ghidare imprimate pe incalzitor.

Covorasul de dezumidificare este unic eficient din punct de vedere energetic, deoarece are izolatie din spuma de silicon pentru a minimiza pierderile de caldura radiate. Procesul de dezumidificare al incalzitorului asigura o uscare rapida si sigura a structurilor umede, ceea ce in sine reprezinta o economie importanta si previne pierderea semnificativa a proprietatii. Covorasul de incalzire cu dezumidificare poate fi combinat cu un dezumidificator de aer pentru a accelera si mai mult procesul de uscare.

Nu este nevoie de control extern al temperaturii, deoarece incalzitorul este perfect reglat si are caracteristici suplimentare de siguranta, cum ar fi limitatorul de temperatura si protectia cu siguranta la topire, astfel incat procesul de incalzire se opreste daca din orice motiv se supraincalzeste.

Gama Standard:

 

Golește

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne sau suna la 0728 029 505

Specificatii tehnice

Material siliconic
Temperatura mediului 0-40 ° C
Putere 330W
Voltaj 230V
Lungime 900mm
Latime 530mm
Sarcina de suprafata conceputa pentru dezumidificarea peretilor, podelelor si tavanelor
Cablu de cauciuc de 4m cu stecher cu impamantare tip Schuko
RCD, dispozitiv de curent rezidual, nu este inclus (IHP presupune ca priza de 230V este protejata de RCD)
Marcaj CE

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?