Rezistenta cu banda plana 320°C

Rezistenta cu banda plana 320°C

Rezistentele cu banda plana din mica, numite si incalzitoare cu mica plata, pot fi utilizate in multe feluri in toate tipurile de incalzire prin contact. Aceasta tehnica de incalzire este adesea folosita pentru formarea materialelor plastice, masini de ambalare, ambalare in vid, placi de presare, solutii anticondens si extrudere.

O rezistenta/Un incalzitor cu banda plata are aceeasi constructie ca un incalzitor cu banda de mica. In mijlocul incalzitorului este infasurat un fir de rezistenta pe o foaie de mica, izolata pe ambele parti de o alta foaie de mica. Incalzitorul cu banda plata este protejat de o manta din otel inoxidabil rezistent la caldura si va fi prevazut cu conexiuni personalizate.

Incalzitoarele de mica plata pot fi proiectate pentru forme si masini cu gauri, fante, elemente de fixare si senzori sau termocupluri incorporati pentru controlul precis al caldurii.

IHP are posibilitatea de a construi rame de incalzitoare cu banda plata ca o unitate personalizata, numita incalzitoare cu cadru de mica.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne sau suna la 0728 029 505

Specificatii tehnice:

Sarcina de suprafata de pana la 4 W/cm²
Temperatura de lucru pana la 320°C
Tensiune si zonare personalizate
Senzor incorporat TC J sau TC K. Alte tipuri de senzori sunt de obicei disponibile optional
Sarma de rezistenta din Nichel/Crom 80/20
Construit in izolatie din micanit pur
Carcasa din otel inoxidabil

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?