Incalzitoare pentru ulei cu imersie

Incalzitoare pentru ulei cu imersie

IHP dezvolta incalzitoare cu imersie pentru incalzirea si mentinerea la cald a uleiului si a produselor pe baza de ulei. Incalzitoarele cu imersiune cu distributia corecta a puterii, materialul si controlul potrivit sunt o sursa de incalzire eficienta si precisa, care necesita intretinere minima. In proiectarea noastra, luam in considerare caracteristicile si producem un incalzitor cu imersie care este bland cu lichidul si adaptat corespunzator procesului.

Incalzitoarele cu imersie IHP sunt adesea prevazute cu unul sau mai multe buzunare pentru senzori si termocupluri integrate. In cutia de conectare plasam adesea termostate pentru limitarea temperaturii. Incalzitoarele cu imersie sunt conectate in mod avantajos la dulapurile noastre electrice de comanda pe care le pastram ca articole de stoc. De asemenea, personalizam dulapurile de comanda in functie de dorintele si cerintele dumneavoastra.

Incalzitoarele industriale cu imersie sunt produse cu incalzitoare tubulare care sunt prelucrate si sudate sau lipite in capetele elementului, nipluri si flanse. Incalzitoarele cu imersie sunt in mod normal incorporate in masini sau montate din exterior pentru acces si conectare usor.

Incalzitoarele cu imersie sunt utilizate in mod normal ca sursa de incalzire pentru bai industriale, rezervoare, incalzitoare prin flux, cazane si radiatoare etc.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne sau suna la 0728 029 505

Specificatii tehnice:

Sarcina de suprafata de pana la 10 W/cm²
Temperatura de lucru pana la 800°C
Alimentare personalizata in functie de cerere, precum si conexiune interna ∆- sau Y
Cele mai obisnuite fire de gaz pentru capete de element IHP G¾”, G1”, G1 ¼”, G1 ½”, G2”, G2 ½”, M45x2, M77x2
Cel mai comun material element cupru, otel inoxidabil, otel inoxidabil rezistent la acizi, 254 SMO, Incoloy® 800, Incoloy® 825, aluminiu si titan

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?