Incalzitoare laterale

Incalzitoare laterale

Incalzitoarele laterale industriale incalzesc eficient lichidele in butoaie, bai, vase si rezervoare. Ceea ce caracterizeaza un radiator lateral este ca, in majoritatea cazurilor, este montat de sus si este partial sau complet scufundat in mediu. Un incalzitor lateral poate incalzi apa, uleiuri, acizi, amestecuri alcaline si bai chimice.

IHP proiecteaza in mod normal incalzitoarele laterale in tuburi din otel inoxidabil, tuburi acoperite cu PTFE sau tuburi de titan. Folosim si elemente de incalzire din steatita plasate in tuburi de otel, sticla sau portelan. IHP-urile de deasupra incalzitoarelor laterale sunt personalizate pentru a satisface majoritatea tipurilor de lichide si medii.

Peste incalzitoarele laterale pot fi fabricate cu zone inactive, astfel incat suprafata care emite caldura sa fie acoperita de lichid. Senzorii si termocuplurile pot fi integrati sau incorporati in tuburi separate pentru controlul temperaturii si/sau protectie impotriva supraincalzirii. Monitorizarea temperaturii se face in mod normal prin termostat analogic sau cu dulap electronic de control.

Incalzitoarele noastre laterale pot fi furnizate cu flanse, nipluri, indoite, cu manere sau kituri de montare pentru a se potrivi tuturor rezervoarelor si bailor.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne sau suna la 0728 029 505

Specificatii tehnice:

Sarcina de suprafata de pana la 10 W/cm², in functie de caracteristicile lichidului
Temperatura de lucru pana la 600°C
Aprovizionare si zonare in functie de conditiile de functionare si dorinte
Diametre comune ale tuburilor ø6,5mm, ø8mm, ø8,5mm, ø10mm, ø12,5mm, ø16mm, ø20mm, ø25mm, ø30mm, ø33mm, ø40mm si ø52mm
Durabilitate buna in lichide corozive
Sarcina de suprafata ajustata pentru incalzirea lichidelor inflamabile

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?