Incalzitor submersibil pentru ulei hidraulic

Incalzitor submersibil pentru ulei hidraulic

Articol: 20-17138

Incalzitorul submersibil de ulei IHP este dezvoltat pentru a incalzi uleiul hidraulic si este plasat in interiorul rezervorului. Incalzitorul de ulei are o carcasa puternica din otel inoxidabil pentru un transfer eficient de caldura si are magneti incorporati care functioneaza cu rezervoare din materiale magnetice.

Folosit in mod normal in bai de ulei, dispozitive hidraulice de ridicare, ascensoare si poate fi folosit si pentru incalzirea uleiurilor lubrifiante, uleiurilor minerale, apei si lichidelor necorozive. Prin mentinerea calda a uleiului hidraulic, uzura este redusa si orice umiditate acumulata este eliminata din ulei. Puterea scazuta a suprafetei protejeaza lichidul, iar cea mai ridicata temperatura a suprafetei este de aproximativ 40 ° C.

Controlul temperaturii inclus in sistemul complet de incalzire detine cantitati de inteligenta care va vin la indemana atunci cand aveti nevoie de incalzire uniforma, functionalitate rampa, temperatura maxima reglabila, pasi de program cu rampa si punct de referinta sau numai atunci cand aveti nevoie de un control al temperaturii care este marcat si aprobat CE.

IHP ajuta, de asemenea, la instalare si intretinere preventiva.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne sau suna la 0728 029 505

Specificatii tehnice:

Dimensiuni Ø65x300mm
Alimentare 230V
Putere 200W
Sarcina de suprafata 0,42 W/cm²
Senzor PT100 integrat
Clasa de protectie a incalzitorului in baie de apa IP68, dulap de comanda IP65
Cablu intre incalzitor si dulapul de comanda aprox. 2900 mm
Regulator digital 0-40°C
Cablu cauciuc 1,6 m H07RN-F (3G1,5 mm²) cu stecher cu impamantare tip schuko
Intrerupatorul de defect de pamant nu este inclus (IHP presupune ca priza de 230 V este protejata de intrerupatoare de defect de pamant)
Manual CE

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?