Incalzitor lateral pentru butoi,90°C

Incalzitor lateral pentru butoi,90°C

Aceasta manseta de caldura este o incalzire laterala a butoiului proiectata pentru a se potrivi tuturor tipurilor de butoaie, in special butoaie  de plastic, atunci cand sarcina de suprafata in combinatie cu izolatia cusuta necesita o temperatura mai scazuta pentru a obtine o buna distributie a caldurii. Incalzitorul  lateral  pentru butoi este foarte eficient din punct de vedere energetic si este realizat din material durabil din poliester ignifug.

Incalzitorul butoiului este echipat cu catarame pentru montare rapida si usoara si are integrat un termostat capilar reglabil analog 0-90°C. IHP poate oferi, de asemenea, termostate digitale integrate sau senzori pentru dulapuri de control externe.

Incalzitoarele noastre laterale pentru butoi sunt instalate in prezent, printre altele, in industria de prelucrare, industria alimentara, industria farmaceutica si industria cosmetica si incalzeste totul, de la grasimi, uleiuri, rasini pana la alimente.

Personalizam incalzitoarele laterale de butoi la toate dimensiunile de butoaie si avem o gama standard pentru dimensiunile tamburului de 25, 50, 105 si 200 de litri.

Golește

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne sau suna la 0728 029 505

Specificatii tehnice:

Incalzitor lateral pentru butoi din poliester ignifug
Izolatie incorporata din fibra de sticla (E-glass)
Alimentare 230V sau 110V
Termostat 0-90°C (0-40°C disponibil optional)
Clasa IP40
Constructie dubla izolata pentru siguranta ridicata
Patru metri de cablu de conectare

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?