Incalzitor digital cu imersie IBC , 90°C

Incalzitor digital cu imersie IBC , 90°C

Incalzitorul standard de imersie IHP este special conceput pentru containerele intermediare pentru vrac (container IBC 1000L) si reprezinta modalitatea perfecta si usoara de a creste temperatura lichidului dumneavoastra. Pentru a incalzi mai rapid, combinati incalzitorul cu imersiune cu un incalzitor traditional IBC, cum ar fi incalzitorul digital IBC 90°C. Controlul temperaturii inclus in pachet contine multa inteligenta care va este la indemana atunci cand aveti nevoie de incalzire uniforma, functionalitate rampa, temperatura maxima reglabila, pasi de program cu diferite puncte de setare sau doar o nevoie de control al temperaturii care este marcat si aprobat CE. Incalzitorul cu imersiune din otel inoxidabil este instalat prin deschiderea rezervorului de pe partea superioara a IBC-ului si folosit pentru a incalzi apa si uleiurile, dar functioneaza si in acid bland si amestecuri alcaline.

Incalzitorul de imersie IHP pentru IBC este fabricat din tub din otel inoxidabil AISI 316L (1.4404) si este IP65 pentru a face fata mediului in aer liber. Diametrul incalzitorului se potriveste cu deschiderea superioara a rezervoarelor IBC si are o zona de incalzire activa care necesita un rezervor IBC de 1000 litri umplut pe jumatate. Am echipat incalzitorul nostru cu imersiune cu un maner fix, care il face usor de ridicat si de scos din rezervor si ii permite sa atarne atunci cand nu este utilizat.

IHP ofera incalzitor cu imersie, panou de control si manual CE gata de utilizare.

Standard range:
Golește

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne sau suna la 0728 029 505

Specificatii tehnice

Sarcina de suprafata 2,2 W/cm²
Putere 2000W
Alimentare 230V monofazat
Lungime element 950 mm
Diametru element ø100mm
Zona incalzita 300 mm
Sarcina de suprafata redusa conceputa pentru incalzirea substantelor sensibile
Senzor PT100 integrat
IP clasa IP65
Nivel minim de lichid in timpul incalzirii 500 mm (plin pe jumatate)
Cablu între incalzitor si unitatea de control ~ 2800mm
Controler digital 0-90°C
Cablu cauciuc 1,6m H07RN-F (3G1.5 mm²) cu mufa cu impamantare tip Schuko
Intrerupatorul de impamantare nu este inclus (IHP presupune ca priza de 230 V este protejata de intrerupatoare de impamantare)
Manual CE

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?