Incalzitoare butoi/miere digitale 90°C

Incalzitoare butoi/miere digitale 90°C

Incalzitorul de miere standard 90°C de la IHP este special conceput pentru a se potrivi unui butoi/tambur standard de 200 de litri. Este alegerea perfecta daca este nevoie de o crestere rapida a temperaturii lichidului, functionand ca sursa principala de caldura sau ca o completare a incalzitoarelor traditionale de butoi/tambur, cum ar fi Incalzitorul butoiului/tamburului digital 90°C de la IHP.

Incalzitorul de miere standard 90°C este un produs de incalzire complet proiectat cu un sistem de incalzire inteligent. Controlerul de temperatura contine inteligenta si easy-to-use intelligence si este usor de utilizat, toate adunate pentru a incerca o curba de incalzire lina, functionalitate de rampa, temperatura maxima reglabila, functie de rampa si puncte de referinta. Si este un incalzitor perfect daca veti cauta un regulator de temperatura marcat si aprobat CE. Acest incalzitor din otel inoxidabil este scufundat de sus si functioneaza perfect la incalzirea apei, a solutiilor zaharoase sau a uleiului.

 

Incalzitorul submersibil de 200 litri de la IHP este realizat din elemente tubulare din otel inoxidabil AISI 316L (1.4404). Este clasificat IP65 pentru a rezista la medii exterioare. Diametrul incalzitorului se potriveste intr-un butoi/tambur obisnuit de otel de 200 de litri. Zona de incalzire activa a incalzitorului necesita o umplere minima cu lichid de 100 mm. Incalzitorul cu imersiune de la IHP este echipat cu un maner flexibil, care il face usor de ridicat sau scos din tambur. Acest lucru permite, de asemenea, suspendarea usoara in perioadele in care nu este utilizat.

Incalzitorul tamburului de miere de la IHP este livrat complet cu un dulap de control si un manual CE, gata de a fi folosit de catre client.

Gama Standard:

 

Golește

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne sau suna la 0728 029 505

Specificatii tehnice

Alimentare 230V monofazat

Inaltimea totala a incalzitorului 1050 mm
Zona de incalzire 50 mm
Zona de temperatura 0-90°C
Sarcina de suprafata 1,12 W/cm²
Sarcina de suprafata redusa ajustata pentru incalzirea mediilor sensibile
Senzor PT100 integrat
Cutie de conectare IP65
Umplere minima cu lichid la incalzire 100 mm
Cablu intre incalzitor si dulapul de comanda aprox. 2800 mm
Controler digital – usor de programat
Cablu cauciuc 1600 mm H07RN-F (3G1,5 mm²) montat priza cu impamantare tip schuko
RCD/impamantare nu este inclusa (IHP presupune si bazeaza acest incalzitor pe existenta unui RCD in prizele de 230V)
CE-manual

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?