Cabinet de control PID

Cabinet de control PID

Cabinet de control PID

Cel mai mic cabinet de control al IHP este un sistem „autonom” care se potriveste unei varietati de aplicatii de incalzire in care necesitatea este o zona de incalzire si un senzor. In controlerul nostru PID exista o multime de inteligenta care este la indemana atunci cand este nevoie pentru o incalzire uniforma, functionalitate rampa, temperatura maxima reglabila, pasi de program cu diferite puncte de setare sau numai controlul temperaturii care este marcat si aprobat CE.

Furnizam cabinetele de control in trei versiuni standard si pur si simplu selectati dulapurile in functie de tipul de senzor care se potriveste procesului dumneavoastra. IHP poate oferi, de asemenea, cateva optiuni populare, cum ar fi conectarea rapida intre incalzitor si cabinetul de control si poate ajuta la programarea cabinetului de control cu parametrii importanti in procesul dumneavoastra.

Cabinetul de control poate fi utilizat in mod avantajos impreuna cu toate incalzitoarele IHP care au nevoie de mai putin de 16 Amperi.

Golește

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne sau suna la 0728 029 505

Specificatii tehnice

Carcasa din plastic
Dimensiuni  200 x 200 x 132mm
Controler PID electronic tip ATR244
Releu cu stare solida SSR (curent maxim 16A)
Conexiune incalzitor pe blocul de borne
Ajustat pentru tipul de senzor PT100 (două sau trei fire), TCJ sau TCK (NOTA: senzorul nu este inclus, dar poate fi comandat separat)
Controlerul poate fi programat prin NFC cu smartphone-ul Android
Impamantarea nu este inclusa (IHP presupune ca priza de 230 V este protejata de propria impamantare)
Cablu cauciuc 1,6m H07RN-F (3G1.5 mm²) cu mufa de protectie tip Schuko
Manual CE

 

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Nu gasesti pe site produsele dorite sau ai intrebari?